TOP

Vijf keer Nederland vakantieland omdat…

1. Nederland heeft het allemaal!

Als u vakantie heeft, kijkt u met andere ogen. U ziet de mooie stranden van de Nederlandse kust, geniet van de gezellige boulevards en het duinlandschap. Maakt wandelingen door de prachtige natuurgebieden die Nederland rijk is. Of u geniet van alle watersportmogelijkheden bij de Friese meren. Kijkt zeehondjes bij de waddeneilanden en ontdekt de mergelgrotten in Limburg. Viert uw eigen vakantiefeest in een Amsterdamse of Brabantse kroeg en laat u ook nog eens heerlijk verwennen in een van de luxueuze wellnesscentra. Voor kinderen hebben we in Nederland natuurlijk het mooiste park van de wereld met de Efteling! En meer. Er is nog veeel meer!

2. De vakantiegeluksfactor GEMAK

Waar u ook verblijft in Nederland, u kunt zich overal verstaanbaar maken. Weet precies wat er op de menukaart staat en hoeft u niet onzeker te voelen omdat u niet helemaal begrepen heeft wat de receptionist u duidelijk wilde maken in die andere taal. Daarbij vormt ook het reizen binnen Nederland geen enkel probleem. U kent de gebruiken en leest alle bewegwijzeringen met het grootste gemak. Juist dat. Dat u niet moeilijk hoeft te doen, dat u gewoon in het Nederlands kunt vragen wat u wilt. Dat u gewoon met iedereen een gezellig praatje kunt maken. Geen zorgen heeft, omdat alles duidelijk is.

3. De kosten beter in de hand houden

Op vakantie in Nederland bent u prijsbewuster dan in het buitenland. Hier kent u de prijzen en weet u wanneer er veel teveel euro’s voor iets worden gevraagd. In het buitenland is dat allemaal wat moeilijker inschatten en lijkt het wel alsof het geld sneller uit uw portemonnee vliegt.

4. Tijd genoeg!

Nederland is een fijn reisland. U hoeft niet te vliegen, heeft dus geen lange wachttijden op de luchthavens en kunt in een paar uurtjes van huis naar uw bestemming reizen. Dat scheelt veel gemor en gedoe en geld. Door uw vakantie in Nederland te plannen, gebruikt u uw vakantietijd efficiënt en lijkt het alsof uw vakantie langer duurt.

5. Duurzaamheid, het milieu en een groen gevoel

Misschien is het niet de reden waarom u in eigen land blijft, maar toch spaart u het milieu. Reizen per vliegtuig draagt sterk bij aan klimaatverandering. U helpt het milieu dus het meest als u niet vliegt. Zo geeft een vakantie in eigen land u vanzelf een groener gevoel.

Recreatiewoning biedt méér dan een vakantiewoningen in Nederland.

You don't have permission to register