TOP

Nog niet op vakantie geweest? Het kan nog!

Er zijn veel mensen (nog) niet op vakantie geweest dit jaar. Hoort u daar ook bij en bent u toch wel toe aan wat ontspanning? Kies dan eens lekker voor een vakantiehuis in Europa. Recreatiewoning heeft op de mooiste plaatsen huizen te huur. De vakantiehuizen zijn comfortabel ingericht en geschikt voor 2 personen of voor grotere groepen. Ze staan ook nog eens op rustige plekken. Met een vakantiehuis heeft u meer privacy dan in een hotel en meer luxe dan op de camping. Bovendien hoeven de kosten, die u misschien nu tegenhouden op vakantie te gaan, helemaal niet hoog te zijn. Zeker als u buiten het hoogseizoen gaat, betaalt u geen hoge prijzen. U hoeft ook helemaal niet meteen drie weken te gaan. Een weekend is ook mogelijk en wellicht ook lang genoeg om er toch nog even tussenuit te zijn. U hoeft niet eens ver weg! Ook in Nederland heeft Recreatiewoning enkele mooie huizen staan. Ons eigen land heeft dan ook genoeg te bieden. Breng een bezoekje aan de kastelen, aan het strand of aan natuurgebieden als de Veluwe of de Kempen.

Tips voor een leuke lastminute vakantie

  • Watersport in Zweden
  • Strandvakantie! Kies bijvoorbeeld voor de witte stranden van Zuidoost Engeland of voor de kuststrook van Frankrijk. Of geniet dichtbij in eigen land of in België van een korte of lange strandvakantie. Ook Kroatie heeft verschillende interessante kustplaatsen.
  • Stedentrip naar Edinburgh (cultuur en vermaak) of Parijs
  • Vakantie in het Zwarte Woud
  • Het Cevennes Nationale Park in Frankrijk
  • De eilanden van Schotland
  • Het Snowdonia Nationale Park in Wales

Vakantiehuis huren

U ziet het: mogelijkheden genoeg om toch nog lekker er tussenuit te gaan dit jaar! Kijk op deze blog voor meer vakantie-inspiratie. Bekijk ons aanbod vakantiehuizen en maak een keuze voor een huis en een gebied dat u aanspreekt. Ga ver weg of blijf dicht bij huis, het kan allemaal. En terwijl u daar vakantie viert, kunt u meteen de lokale keuken ontdekken! Fijne vakantie!

You don't have permission to register