TOP

Betaalbare luxe in het zuiden van Turkije

Met vakantie gaan: we doen het bijna allemaal. Sommige Nederlanders blijven liever in eigen land, anderen zitten uren in het vliegtuig naar de andere kant van de wereld en weer anderen trekken er op uit met de auto om Europa te gaan verkennen. Een andere vorm van vakantie vieren is al jaren zeer populair, met name in Turkije. Het gaat hier natuurlijk om de all inclusive vakantie. Het concept is eenvoudig: u betaalt een vast bedrag en daarvan mag u een week of langer onbeperkt gebruik maken van (vrijwel) alle faciliteiten. Dat dit concept zo populair is geworden onder Nederlanders kan nauwelijks een verrassing genoemd worden. Wanneer u van alles om u heen zorgeloos en onbeperkt gebruik kunt maken, kunt u immers het meest ontspannen.

Veel Nederlanders denken dat dergelijke vakanties niet aan hun besteed zijn, vaak om financiële redenen. Wat deze mensen niet weten, is dat een all inclusive vakantie absoluut niet duur hoeft te zijn. Zo vindt u in Marmaris bijvoorbeeld Grand Ideal Premium. Dit 5 sterren hotel is één van de beste in haar prijsklasse. U vindt hier een uitgebreid assortiment aan hapjes, drankjes, maaltijden, ontspannende en sportieve faciliteiten. Daarnaast wordt er genoeg georganiseerd voor de jongere generaties, dus de hele familie kan de perfecte vakantie vieren. Een stuk oostwaarts, nabij Antalya, komen we een hotel tegen dat haar deuren nog niet zo lang geopend heeft. Ook in hotel Grand Park Lara kunt u tegen een goede genieten van zon, zee en strand.

Zoals u ziet, hoeft een all inclusive vakantie niet duur te zijn. Een goede prijs- en kwaliteitsvergelijking kan al snel tientallen euro’s besparen, want de verschillen tussen de reisbureaus kunnen groot zijn. En niet te vergeten, wanneer u all inclusive boekt, bent u verder geen geld meer kwijt aan eten, drinken en een veelvoud aan activiteiten. Daarbovenop bespaart het ook een hoop gedoe en geregel, want u hoeft nu zelf niet meer boodschappen te doen, te koken en op te ruimen. U hoeft simpelweg alleen nog maar te genieten en te ontspannen. De betaalbare all inclusive luxe zal u uitgerust naar ons mooie Nederland doen terugkeren.

You don't have permission to register