TOP

Lastminute op vakantie in Europa

Lastminute op vakantie in Europa is zeker mogelijk bij Recreatiewoning. Wij hebben een ruime keus aan huizen, zodat u altijd op het laatste moment nog ergens naar toe kan. De huizen staan in de mooiste omgeving met natuur, rust en cultuur in overvloed. Wij hebben voor ieder wat wils, waar u in Europa ook heen wilt.

Kies bijvoorbeeld eens voor een lastminute vakantie in eigen land. Nederland heeft veel mooie plekken. Zo kunt u een heerlijke strandvakantie houden langs de kust van Noord-Holland, kust NoordwijkZuid-Holland of Zeeland. Kom bijvoorbeeld naar Hoofdplaat, in de buurt van Terneuzen. Of boek uw verblijf in Noordwijk, ook daar is het genieten van zon, zee en strand in de zomer. Maak lange wandelingen of fietstochten of geniet gewoon van de aangename omgeving. Natuurlijk kunt u ook wat meer landinwaarts een vakantie boeken. Denk aan de groene natuur van Limburg, de bosrijke Veluwe of de provincie Friesland met het IJsselmeer en andere meren. Ook daar zijn er genoeg vakantiehuizen om uw vakantie in te houden. Boek bijvoorbeeld het prachtige Fonteinbos vakantiehuis. Of denk eens aan een verblijf in Nutter, vlakbij de Duitse grens. Kijk hier voor alle mogelijke opties in eigen land.

Ook dicht bij huis is België, Duitsland en Frankrijk. In al deze landen staan vakantiehuizen op de mooiste plekken. België heeft interessante steden als Brussel, Gent en Luik. Natuur is er zeker in de Ardennen. Ontdek de bergen of bezoek de dorpen en hun tradities. Maak ook hier lange wandelingen of ga heerlijk uit eten. Verschillende vakantiehuizen liggen ook vlakbij de grens met Nederland, zodat u ook uitstapjes naar Nederlandse steden kunt maken, bijvoorbeeld vanuit het Sunclass Sonnnevijver Vijverd. Kijk hier naar de verschillende vakantiehuizen die u in België kunt boeken.

Duitsland heeft als vakantieland diverse gebieden en steden waar u altijd warm welkom wordt geheten. Er heerst een mix van romantische dorpen, wereldberoemde steden en ongerepte natuur. U kunt in het land werkelijk alle kanten op. Kies voor een verblijf in de buurt van een grote stad, zoals Berlijn, Hannover, Dresden, Erfurt, ga juist wat meer landinwaarts … voorbeelden zijn Woldegk, Waren/Müritz of Brekendorf. Of boek juist lastminute een vakantiehuis aan de kust in het noorden. Ook daar is van alles mogelijk! De vakantiehuizen in Duitsland zijn hier te bekijken.

Recreatiewoning biedt nog veel meer! Wat dacht u van de schitterende natuur in België, Duitsland, Wales of Schotland. Of ga wat meer naar het oosten richting Polen, Hongarije of Kroatie. Kijk hier voor een compleet overzicht van een lastminute vakantie in een vakantiehuis!

You don't have permission to register